Швидко та смачно: особливий літній салат з курочкою
Джерело:
ВВС FoodСалати дуже популярні на наших столах, коли за вікном ще сяє літо. Цей рецепт – ще один спосіб урізноманітнити свій раціон.
Поєднання курочки, трав та горошку створює незабутню смакову гармонію. Потрібно зовсім трішки зусиль, щоб ця апетитна страва опинилася на вашому столі.
Читайте також Готуємося до спеки: неймовірний квас з чорного хліба
Рецепт салату з куркою
Час: до 30 хвилин
Порцій: 2
Інгредієнти:
для соусу:
– 2 столові ложки майонезу;
– 2 столові ложки натурального йогурту;
– 1 подрібнений зубчик часнику;
– жменя нарізаної петрушки;
– 1 столова ложка лимонного соку;
курка:
– м'ясо 4 курячих стегон;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– сіль та перець до смаку;
додатки:
– 100 грамів горошку;
– 100 грамів стручкової квасолі;
– 1 тонко нарізані цибулини;
– жменя нарізаної м'яти;
– жменя нарізаного кропу;
– 30 грамів крес-салату;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– 1 столова ложка оливкової олії
– 1 столова ложка тертого пармезану.
Приготування:
- Усі інгредієнти для соусу змішуємо.
- М'ясо змащуємо олією, солимо та перчимо. Обсмажуємо на сковорідці до готовності.
- Квасолю та горох варимо 3 хвилини.
- Цибулю, зелень, крес-салат, лимонний сік і оливкову олію кладемо в миску для салату. Додаємо зціджені теплі горох і квасолю.
- Салат розкладаємо по тарілках, зверху викладаємо курочку, посипаємо пармезаном та поливаємо соусом.
Смачного!
Їх з'їдають одразу і всі: як приготувати курячі стрипси.