Поєднання курочки, трав та горошку створює незабутню смакову гармонію. Потрібно зовсім трішки зусиль, щоб ця апетитна страва опинилася на вашому столі.
Читайте також Готуємося до спеки: неймовірний квас з чорного хліба
Рецепт салату з куркою
Час: до 30 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Усі інгредієнти для соусу змішуємо.
- М'ясо змащуємо олією, солимо та перчимо. Обсмажуємо на сковорідці до готовності.
- Квасолю та горох варимо 3 хвилини.
- Цибулю, зелень, крес-салат, лимонний сік і оливкову олію кладемо в миску для салату. Додаємо зціджені теплі горох і квасолю.
- Салат розкладаємо по тарілках, зверху викладаємо курочку, посипаємо пармезаном та поливаємо соусом.
Смачного!