Дональд Трамп і його улюблена їжа: ці страви доступні кожному українцю

5 листопада 2024, 20:01
Читать новость на русском

Дональд Трамп відомий своєю любов’ю до простої їжі, яку обирають мільйони людей по всьому світу. Він захоплюється фастфудом та простими стравами.

Страви, які він просить готувати для нього – це бургери, картопля фрі, смажена курка. Більше про кулінарні вподобання Дональда Трампа розповідає 24 Канал.

Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Що на обід у Дональда Трампа

Відомо, що Трамп захоплюється фастфудом, зокрема класичними гамбургерами та піцою. Під час кампанії 2016 року Трамп поділився фотографією, на якій він їсть смажену курку з відра відомого фастфуду.

Буквально минулого місяця Трамп відвідав McDonald's у Пенсільванії, де готував і подавав клієнтам картоплю фрі.

Моя улюблена страва – яєчня з беконом. Бекон середнього ступеня прожарювання, а яйця некруто,
– розповідає Трамп своїм шанувальникам.

Він не п'є ні кави, ні чаю і загалом мало їсть впродовж дня. За чутками, в Овальному кабінеті він встановив кнопку для виклику пляшки кока-коли. Він також дуже любить їсти стейки з кетчупом, бургери без булочок та цукерки.

У пошуках ніжного смаку, що додасть вашим стравам морського акценту? Крабові палички від ТМ "Водний Світ" – це ідеальний вибір! Неймовірно ніжні й завжди якісні – продукція ТМ “Водний Світ” стане окрасою будь-якої закуски.

Картопля фрі в духовці

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 середні картоплини;
– 1 столова ложка рослинної олії;
– сіль – до смаку;
– чорний перець до смаку;
– паприка до смаку;
– сушений часник до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Картоплю почистіть та наріжте на тонкі смужки, приблизно в 1 сантиметр завширшки.
  3. Викладіть нарізану картоплю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу, це зробить фрі більш хрусткою.
  4. У мисці змішайте картоплю з рослинною олією, сіллю, перцем, паприкою та сушеним часником (якщо використовуєте спеції).
  5. Викладіть картоплю в один шар на деко, застелене пергаментом.
  6. Поставте деко в розігріту духовку й випікайте 25 – 30 хвилин, поки картопля не стане золотистою та хрусткою.
  7. Посередині процесу переверніть картоплю, щоб вона рівномірно пропеклася.
  8. Дістаньте з духовки та подавайте до столу гарячою.

Бургер

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибулина (приблизно 100 грамів);
– 1 яйце;
– 2 столові ложки оливкової олії (30 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, мелений кмин, мускатний горіх, мелений часник – до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю почистьте і наріжте дрібними кубиками.
  2. Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте цибулю до коричневого кольору.
  3. Покладіть фарш у миску, додайте цибулю та яйце.
  4. Приправте м’ясо сіллю, перцем, кмином, часником і мускатним горіхом.
  5. Ретельно перемішайте суміш руками і сформуйте плоскі котлети.
  6. Добре розігрійте сковороду-гриль і викладіть на неї котлети.
  7. Смажте по 4 хвилини з кожного боку.
  8. Подавайте з булочкою, улюбленим соусом та салатом.

Вона чудово її готує сама: улюблена страва Камали Гарріс.