Страви, які він просить готувати для нього – це бургери, картопля фрі, смажена курка. Більше про кулінарні вподобання Дональда Трампа розповідає 24 Канал.
Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря
Що на обід у Дональда Трампа
Відомо, що Трамп захоплюється фастфудом, зокрема класичними гамбургерами та піцою. Під час кампанії 2016 року Трамп поділився фотографією, на якій він їсть смажену курку з відра відомого фастфуду.
Буквально минулого місяця Трамп відвідав McDonald's у Пенсільванії, де готував і подавав клієнтам картоплю фрі.
Моя улюблена страва – яєчня з беконом. Бекон середнього ступеня прожарювання, а яйця некруто,
– розповідає Трамп своїм шанувальникам.
Він не п'є ні кави, ні чаю і загалом мало їсть впродовж дня. За чутками, в Овальному кабінеті він встановив кнопку для виклику пляшки кока-коли. Він також дуже любить їсти стейки з кетчупом, бургери без булочок та цукерки.
У пошуках ніжного смаку, що додасть вашим стравам морського акценту? Крабові палички від ТМ "Водний Світ" – це ідеальний вибір! Неймовірно ніжні й завжди якісні – продукція ТМ “Водний Світ” стане окрасою будь-якої закуски.
Картопля фрі в духовці
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 2 середні картоплини;
– 1 столова ложка рослинної олії;
– сіль – до смаку;
– чорний перець до смаку;
– паприка до смаку;
– сушений часник до смаку.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Картоплю почистіть та наріжте на тонкі смужки, приблизно в 1 сантиметр завширшки.
- Викладіть нарізану картоплю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу, це зробить фрі більш хрусткою.
- У мисці змішайте картоплю з рослинною олією, сіллю, перцем, паприкою та сушеним часником (якщо використовуєте спеції).
- Викладіть картоплю в один шар на деко, застелене пергаментом.
- Поставте деко в розігріту духовку й випікайте 25 – 30 хвилин, поки картопля не стане золотистою та хрусткою.
- Посередині процесу переверніть картоплю, щоб вона рівномірно пропеклася.
- Дістаньте з духовки та подавайте до столу гарячою.
Бургер
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибулина (приблизно 100 грамів);
– 1 яйце;
– 2 столові ложки оливкової олії (30 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, мелений кмин, мускатний горіх, мелений часник – до смаку.
Приготування:
- Цибулю почистьте і наріжте дрібними кубиками.
- Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте цибулю до коричневого кольору.
- Покладіть фарш у миску, додайте цибулю та яйце.
- Приправте м’ясо сіллю, перцем, кмином, часником і мускатним горіхом.
- Ретельно перемішайте суміш руками і сформуйте плоскі котлети.
- Добре розігрійте сковороду-гриль і викладіть на неї котлети.
- Смажте по 4 хвилини з кожного боку.
- Подавайте з булочкою, улюбленим соусом та салатом.
Вона чудово її готує сама: улюблена страва Камали Гарріс.