Страви, які він просить готувати для нього – це бургери, картопля фрі, смажена курка. Більше про кулінарні вподобання Дональда Трампа розповідає 24 Канал.

Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Що на обід у Дональда Трампа

Відомо, що Трамп захоплюється фастфудом, зокрема класичними гамбургерами та піцою. Під час кампанії 2016 року Трамп поділився фотографією, на якій він їсть смажену курку з відра відомого фастфуду.

Буквально минулого місяця Трамп відвідав McDonald's у Пенсільванії, де готував і подавав клієнтам картоплю фрі.

Моя улюблена страва – яєчня з беконом. Бекон середнього ступеня прожарювання, а яйця некруто,
– розповідає Трамп своїм шанувальникам.

Він не п'є ні кави, ні чаю і загалом мало їсть впродовж дня. За чутками, в Овальному кабінеті він встановив кнопку для виклику пляшки кока-коли. Він також дуже любить їсти стейки з кетчупом, бургери без булочок та цукерки.

У пошуках ніжного смаку, що додасть вашим стравам морського акценту? Крабові палички від ТМ "Водний Світ" – це ідеальний вибір! Неймовірно ніжні й завжди якісні – продукція ТМ “Водний Світ” стане окрасою будь-якої закуски.

Картопля фрі в духовці

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 середні картоплини;
– 1 столова ложка рослинної олії;
– сіль – до смаку;
– чорний перець до смаку;
– паприка до смаку;
– сушений часник до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Картоплю почистіть та наріжте на тонкі смужки, приблизно в 1 сантиметр завширшки.
  3. Викладіть нарізану картоплю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу, це зробить фрі більш хрусткою.
  4. У мисці змішайте картоплю з рослинною олією, сіллю, перцем, паприкою та сушеним часником (якщо використовуєте спеції).
  5. Викладіть картоплю в один шар на деко, застелене пергаментом.
  6. Поставте деко в розігріту духовку й випікайте 25 – 30 хвилин, поки картопля не стане золотистою та хрусткою.
  7. Посередині процесу переверніть картоплю, щоб вона рівномірно пропеклася.
  8. Дістаньте з духовки та подавайте до столу гарячою.

Бургер

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибулина (приблизно 100 грамів);
– 1 яйце;
– 2 столові ложки оливкової олії (30 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, мелений кмин, мускатний горіх, мелений часник – до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю почистьте і наріжте дрібними кубиками.
  2. Розігрійте оливкову олію на сковороді та обсмажте цибулю до коричневого кольору.
  3. Покладіть фарш у миску, додайте цибулю та яйце.
  4. Приправте м’ясо сіллю, перцем, кмином, часником і мускатним горіхом.
  5. Ретельно перемішайте суміш руками і сформуйте плоскі котлети.
  6. Добре розігрійте сковороду-гриль і викладіть на неї котлети.
  7. Смажте по 4 хвилини з кожного боку.
  8. Подавайте з булочкою, улюбленим соусом та салатом.

Вона чудово її готує сама: улюблена страва Камали Гарріс.