Укр Рус
10 червня, 23:50
2

Найкращий друг заклопотаних господинь: готуємо швидкий жульєн на сковороді

Основні тези
  • Жульєн можна швидко приготувати на сковороді.
  • Ця страва ідеальна для заклопотаних господинь.

Інколи справ так багато, що стояти за плитою просто ніколи. В таких випадках можна приготувати смачнющий жульєн, добавку якого ваші рідні точно проситимуть.

Жульєн на сковороді – це поєднання улюблених продуктів без потреби докладати великі зусилля. Це саме той випадок, коли хочеться потурбуватися не лише про рідних, а й про себе. 24 Канал пропонує зберегти собі рецепт, яким поділився портал Shuba

Буде цікаво Ідеальна сімейна вечеря на літо: "човники" з кабачків з оригінальною начинкою

Рецепт жульєну на сковороді 

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 5

Інгредієнти
– 500 грамів печериць;
– 500 грамів курячого філе;
– 1 цибулина;
– 20 грамів вершкового масла;
– 60 мілілітрів соняшникової олії;
– 10 грамів пшеничного борошна;
– 200 грамів сметани;
– 200 мілілітрів вершків;
– 150 грамів твердого сиру;
– сіль та перець до смаку;
– гілочка петрушки. 

Приготування

  1. Наріжте печериці дрібним кубиком. На розігріту сковороду влийте столову ложку олії та додайте 15 грамів вершкового масла.
  2. Смажте гриби, помішуючи, на сильному вогні 3 – 4 хвилини.
    Готові гриби перекладіть у миску.
  3. Наріжте курку невеликим кубиком. У ту ж сковороду налийте трішки олії та смажте філе, помішуючи, на сильному вогні 3 – 4 хвилини. У процесі посоліть та поперчіть.
  4. Тим часом наріжте цибулю кубиком і за 3 – 4 хвилини додайте до курки. Перемішайте і готуйте на середньому вогні 2 – 3 хвилини.
  5. Всипте борошно, перемішайте і додайте печериці.
  6. Влийте сметану з вершками і добре все перемішайте. Посоліть та поперчіть до смаку.
  7. Натріть сир та рівномірно посипте поверхню. Накрийте кришкою і готуйте на середньому вогні 2 – 3 хвилини.
  8. Вимкніть вогонь і дайте страві відпочити під кришкою 5 – 7 хвилин.
  9. Перед подачею прикрасьте петрушкою. 

Смачного!

Ви про них навіть не чули: як зробити смачнющі котлети "Пташине молоко".