Як зробити авокадо м'яким: у мережі перевірили популярні лайфхаки

29 вересня 2024, 18:19
Читать новость на русском

Джерело:

Honest Hotel Reviews

Авокадо часто використовують у рецептах, однак для цього він повинен бути стиглим та м'яким. Існують лайфхаки, як досягти цього.

Якщо вам потрібне авокадо, однак воно ще зелене, то можна скористатись деякими лайфхаками із мережі. На сторінці Honest Hotel Reviews поділились перевіркою 5 з них. 

Дивіться також Бургери, оливки та каррі: що люблять їсти члени королівської родини

Авокадо на підвіконні

Радять просто взяти авокадо і покласти на підвіконня.

Однак в результаті через 4 дні авокадо не дозріло, воно не мʼяке і не таке на смак, як має бути.

Авокадо з яблуком і бананом

Для цього способу потрібні паперовий пакет, авокадо, яблуко та банан. Усі три продукти треба покласти до пакета, завернути його покласти на підвіконня.

У результаті через 4 дні авокадо стало мʼяким і саме такої консистенції, як має бути.

Авокадо з борошном

Для цього способу необхідно взяти паперовий пакет, авокадо та борошно. До паперового пакета насипати трохи борошна, приблизно пів склянки, і покласти туди авокадо. Пакет потрібно закрити та покласти на підвіконня.

Через 4 дні авокадо стало мʼяким і саме такої консистенції, як має бути.

Авокадо в духовці

Для цього знадобиться фольга, авокадо та розігріта до 200 градусів духовка. Авокадо треба загорнути у фольгу і покласти до духовки. Його потрібно дістати через 4 хвилини.

У результаті авокадо стало надзвичайно мʼяким, проте має запах смажених каштанів і смак не того авокадо, який би хотілося скуштувати.

Авокадо та фен

Авокадо потрібно загорнути у фольгу та нагрівати феном приблизно 10 – 20 хвилин. Потім розгорнути його. Після цього можна залишити авокадо на підвіконні. 

Авокадо справді стало мʼякшим, але навіть після 4 днів на підвіконні воно залишається недостатньо м'яким, щоб їсти його та насолоджуватися.