Екс-розвідник в АТО розповів, як започаткував власний кондитерський бізнес
До війни Роман Набожняк працював у комп'ютерній компанії. Повернувшись із фронту, став успішним кондитером та пече шоколадні тістечка.
Перетворити хобі у бізнес Романа Набожняка надихнули друзі. Він їх частенько пригощав власною випічкою.
Після повернення із зони бойових дій з Романом усі намагалися зустрітись. Як гостинний господар, вояка частував їх тістечками власного виробництва. Потім товаришка запропонувала продавати десерти. Так хобі перетворилося на бізнес.
Читайте також: Як ветерани АТО стають успішними у мирному житті
Фірмові брауні розвідник пече, як каже дружина Юлія, в браунарні. Це невеличка кухня на 15 поверсі житлового будинку.
Подружжя продає брауні 5 місяців. У Романа вже власні рецепти та строгі інструкції. Тістечка пече 28 хвилин. У вільний час він вправляється на музичних інструментах. Найближчим часом матиме концерт.
Війна для Романа ще не закінчилась. Його можуть знову мобілізувати. Він в оперативному резерві. Та полишати улюблену справу не планує. Каже, якщо призовуть знову, випікати брауні навчить дружину.