У Харкові створили "вареничний батальйон"
Харківські жінки взялися за обід для українського захисника. Ідею готувати саме вареники, зізнаються відверто, запозичили.
Ліпити для передової першими почали кулінари із західної України, харківські дівчати ж естафету перехопили.
Сьогодні кулінарний батальйон готує вдома у прикордонника Анни Гімпілевич. Військові погони у власний вихідний жінка змінила на вишиванку та фартух. Родина Анну підтримує і патріотичним словом, і ділом.
За кілька хвилин на волонтерській кухні запускають справжній конвеєр із виробництва домашніх вареників. Вже виліплені розкладають на таці. Ще частину відправляють до морозильної камери. За ліпленням господині охоче розповідають, що привело їх до лав так званої "кулінарної сотні".
Перша партія вареників, порахували дівчата, буде щонайменше у 300-400 штук. У пластикових відрах домашню страву силами волонтерів повезуть на передову.