У соцмережах глузують: у новому ресторані Києва пропонують клієнтам сендвіч за 2200 гривень

31 серпня 2021, 18:38
Читать новость на русском

Джерело:

НВ

Ресторатори Міша та Даша Кацуріни відкрили заклад з назвою "Японський Привіт" у новому київському фуд-просторі Рейтарська Circle. У кафе серед меню з доступними цінниками клієнтам пропонують насолодитися сендвічем кацу-сандо з яловичиною ваґю за 2 200 гривень.

Появу страви за чималу суму одразу почали обговорювати користувачі соцмереж. Більшість користувачів зізналися, що вважали цінник помилковим.

Дивіться також Смак сезону: як приготувати яблука у тісті за лічені хвилини

Крім того, кияни запитали, чому страва коштує захмарну для сендвіча суму.

Вкрай дорога мармурова яловичина

  • Як виявилося, жодної одруківки в меню немає. У закладі рестораторів, які створили "Китайський Привіт", "В'єтнамський Привіт" та "Тайський Привіт" дійсно оцінили одну зі страв у 2 200 гривень.
  • Втім, загальне меню кафе досить широке та цілком доступне для всіх.
  • Під постом ресторану в інстаграмі люди влаштували глузливу переписку та зазначили, що у хіпстерів можуть бути гроші на страви за кілька сотень гривень, однак замовляти ваґю за 80 доларів будуть зовсім не люди, які зазвичай ходять до "Привітів".


Користувачі не дуже оцінили страву за 2 200 гривень / Скриншот з інстаграму "Японського Привіту"

Крім того, користувачі запропонували власникам впровадити послугу оплати частинами або розтермінування.

Кацу-сандо – традиційний японський сендвіч з білим хлібом, капустою та домашнім соусом. Найголовнішим у страві є стейк японської мармурової яловичини класифікації А5 ваґю. 100 грамів такого м'яса у Києві коштує 700 – 800 гривень.