Зірка "МастерШеф" поповнив лави ЗСУ і розкрив подробиці служби на фронті

28 серпня 2024, 18:00
Читать новость на русском

Фіналіст шоу "МастерШеф-6" Олег Ковальчук розповів про свою службу на передовій. Також чоловік розсекретив, що готує для своїх побратимів.

Як зазначив Олег, адаптація до нових умов проходила важко. Втім, наразі Ковальчуку значно легше справлятися з буденними справами.

Не пропустіть Не зупиняйте хейт, – Влад Яма приголомшив сумою, яку зібрав на допомогу "Охматдиту"

Тішуся, що, вдягнувши піксель, можу продовжувати займатися улюбленою справою – кулінарією,
– зауважив чоловік.

Водночас військовий запевнив, що його страви побратимам подобаються. Робоча зміна захисника триває від 18 до 19 годин, тому йому працювати непросто. Він старається готувати різноманітні страви, серед яких: борщі, супи, каші та банош.

За словами Олега, в його підрозділі з харчуванням немає проблем. Однак, чоловік завжди думає над тим, щоб його побратими насолодилися якістю їжі.

Надалі можна буде доповнити меню і запровадити щось своє. Потрохи вдосконалюю страви за смаками, доповнюю їх. Але армія, то армія – і тут є певні правила харчування, яких потрібно дотримуватися. Все ж намагаємося побратимів готувати ситно і так, щоб їм подобалося,
– запевнив Ковальчук.


Олег Ковальчук на службі / Фото з фейсбуку кулінара

Нагадаємо, Олег потрапив у четвірку лідерів шоу "МастерШеф-6". Після участі у проєкті він встановив рекорд України, приготувавши 10 тисяч тортів на десяти різних локаціях за добу.