Смакує на мільйон, а коштує копійки: готуємо бабагануш з баклажанів
5 вересня 2024,
14:56
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaБабагануш – надзвичайно смачна близькосхідна страва. Його ніжна кремова текстура закохає в себе кожного.
Бабагануш готується дуже просто. Приготування не забере у вас багато часу.
Варто спробувати Ідеальна закуска до пива і не тільки: як приготувати м'ясні джерки у духовці
Бабагануш – покроковий рецепт
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 баклажани;
– 30 мілілітрів лимонного соку;
– 1 грам зіри;
– 3 гілочки петрушки;
– 2 грами цибулевого порошку;
– 4 зубчики часнику;
– оливкова олія, сіль до смаку.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Баклажани помийте, розріжте навпіл і проколіть виделкою в кількох місцях. Запікайте приблизно 45 хвилин.
- Коли баклажани стануть м'якими, вийміть їх з духовки й дайте охолонути. Після цього зніміть шкірку і перекладіть баклажани в чашу блендера.
- Подрібніть часник і петрушку, додайте до баклажанів разом зі спеціями та лимонним соком. Перебийте до однорідності та подавайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати ідеальні чебуреки.