Укр Рус
27 березня, 23:50
2

З ним не зрівняється жоден магазинний напій: готуємо березовий сік з апельсином

Готуємо улюблений березовий сік Готуємо улюблений березовий сік

Березовий сік – це не тільки смачно, а й корисно. А апельсинові нотки подарують довершений результат.

Вже зовсім скоро почнеться збір березового соку, а отже, потрібно заготувати достатньо улюбленого напою. Гарним рішенням буде зберігання в банках, адже це дозволить насолоджуватися ним цілий рік, розповідає 24 Канал з посиланням на "Апостроф".

До теми Ви забудете про газовані напої: готуємо березовий сік з "Фантою" – в захваті навіть дорослі 

Рецепт березового соку з апельсином

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 3-літрова банка

Інгредієнти
– 3 літри березового соку;
– 2 – 3 скибочки апельсина;
– 100 грамів цукру;
– 1/2 чайної ложки лимонної кислоти. 

Приготування

  1. Вилийте березовий сік у велику каструлю, поставте на плиту і нагрійте до 80 градусів, не доводьте до кип'ятіння.
  2. Заздалегідь простерилізуйте банки та кришки. У кожну банку покладіть 2 – 3 скибочки апельсина, додайте цукор та лимонну кислоту.
  3. Залийте гарячим березовим соком.
  4. Щільно закрийте банки кришками, переверніть догори дном і залиште до повного охолодження.
  5. Потім перенесіть у темне прохолодне місце для тривалого зберігання.

Смачного!

Торт зі склянки кефіру і яйця: рецепт, який стане у пригоді.