Жодного тіста – лише соковита начинка й м'ясна оболонка: незвичайні чебуреки від Ектора

6 грудня 2024, 18:41
Читать новость на русском

Емпанади – маленькі іспанські пиріжки, що нагадують чебуреки. Зазвичай їх смажать у фритюрі і начиняють яловичиною, хоча можуть використовуватися й інші види м'яса.

24 Канал з посиланням на суддю "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво ділиться рецептом цієї іспанської страви. Він назвав її "чебуреки без тіста", адаптуючи під українську кухню.

Читайте також Підготуйтеся до Нового року вже: 4 смачні салати, які обов'язково мають бути на столі

Чебуреки без тіста від Ектора

  • Час: 40 – 50 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:

для начинки:
– 100 грамів бекону або панчети
– 20 грамів цибулі порей
– 1 ріпчаста цибуля
– 1 синя цибуля
– 100 грамів сиру

для "тіста":
– 300 грамів фаршу
– 200 грамів курячого філе
– 1 чайна ложка солі
– 0,5 чайної ложки чорного перцю

для запікання:
– 1 столова ложка олії
– 50 грамів натертого сиру

Як приготувати емпанади: дивіться відео

Приготування:

  1. Наріжте бекон дрібними шматочками. Поріжте всі види цибулі й натріть сир. Змішайте.
     
  2. Фарш змішайте з сіллю та перцем. Добре вимісіть, щоб отримати однорідну масу.
     
  3. Візьміть частину м'ясної маси й розкачайте її на пергаменті в тонкий пласт. Покладіть трохи начинки на середину пласта й акуратно загорніть край, утворюючи "пиріжок".
     
  4. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Злегка змастіть їх олією й посипте натертим сиром.
     
  5. Готуйте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 – 20 хвилин до золотистості.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт домашньої піци з моцарелою та салямі від Ектора.