Щоб не втратила смак та аромат: де правильно зберігати мелену каву
- Для збереження смаку та аромату меленої кави слід зберігати її в герметичному контейнері в прохолодному темному місці.
- Не рекомендується ставити каву в холодильник, оскільки конденсат може зіпсувати смак напою.
Кожен наш день починається з чашки улюбленої кави. Але важливо правильно її зберігати, інакше її смак та аромат кожного дня ставатимуть невиразними.
Від способу зберігання кави залежить те, які смак та аромат буде мати ваш напій. Одна помилка – і різниця буде настільки суттєвою, що ви точно її відчуєте. 24 Канал рекомендує звернути увагу на поради, якими поділився портал Real simple.
Цікаво Улюблена закуска з 90-х: готуємо "ті самі" крабові палички в сирному клярі
Як зберігати мелену каву
Експерти радять не створювати собі зайвих проблем та дотримуватися двох ключових факторів:
- герметичний контейнер або банка;
- прохолодне темне місце.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Цих двох критеріїв достатньо, аби вашій каві нічого не загрожувало. Точно не зважайте на пораду поставити каву у холодильник: конденсат буде причиною несвіжого смаку напою.
Цікавим рішенням може стати заморожування кави невеликими порціями у вакуумних пакетах, але це вимагає додаткових зусиль та часу, тому цей спосіб не має великої популярності.
Треба лише 4 інгредієнти: десерт з полуниці, який подарує особливу насолоду.