Укр Рус
8 червня, 11:25
2

Ідеальне поєднання: рецепт дерунів з кабачками, які смакують краще за оригінал

Основні тези
  • Рецепт дерунів з кабачками пропонує новий спосіб приготування популярної страви.
  • Кабачки додають новий смак традиційним дерунам, а ще роблять їх особливо соковитими. 

Кабачки – це хіт сезону, з якого можна зробити абсолютно усе. Навіть улюблені деруни з ними стануть ще кращими!

Ніхто не зможе встояти перед улюбленими дерунами, а з кабачками вони смакуватимуть ще краще, адже стануть ніжнішими та соковитішими. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу Ukr.Media та насолодитися новим смаком популярної страви. 

Читайте також Картоплю навіть не треба терти: рецепт дерунів, з яким робитимете їх значно частіше

Рецепт дерунів з кабачками 

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 3 – 4 картоплини;
– 1 кабачок;
– 1 цибулина;
– 1 яйце;
– 2 яйця;
– 2 столові ложки сметани;
– 2 – 4 столові ложки борошна;
– погашена сода, сіль, перець.

Приготування

  1. Картоплю натріть на великій тертці або подрібніть у м'ясорубці й залиште на 10 – 15 хвилин. Після цього обов’язково злийте зайву рідину.
  2. Кабачок також натріть на великій тертці й дайте трохи постояти. Потім злийте сік. Цибулю подрібніть: або прокрутіть через м’ясорубку (можна після картоплі), або дрібно наріжте кубиками.
  3. З’єднайте картоплю, кабачки й цибулю. Додайте дрібку соди, погашену оцтом (буквально на кінчику ножа). Посоліть, поперчіть, додайте сметану та яйце і добре перемішайте.
  4. Додайте кілька ложок борошна, орієнтуючись на вологість овочів. Добре все перемішайте. Тісто повинне бути схожим на густу сметану. Воно має легко стікати з ложки, не розтікаючись.
  5. Смажте з обох боків на помірному вогні. Один бік можна обсмажити під кришкою, щоб краще пропеклося.

Смачного!

Найкращий суп літа: готуємо окрошку з Павою.