Укр Рус
20 квітня, 08:32
2

Недорога домашня ковбаса лише за годину: найкращий рецепт на Великдень

Найлегша домашня ковбаса на Великдень Найлегша домашня ковбаса на Великдень

Домашня ковбаса – обовʼязковий атрибут великоднього столу. І зробити її можна без зайвих зусиль та витрат часу.

Домашня ковбаса лише за годину – це чудова пропозиція для тих, хто матиме чимало святкових клопотів. Не варто ускладнювати собі життя, краще приберегти сили на святкування або часу з рідними, розповідає 24 Канал.

Читайте також Ви захочете зʼїсти її негайно: рецепт сирної паски від Ярославського – вона довго буде вологою

Рецепт домашньої ковбаси 

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 3 ковбаси 

Інгредієнти
– 900 грамів курячих стегенець без кісток;
– 1 пакетик желатину (15 грамів);
– 2 столові ложки легкого майонезу;
– часник, приправи, сіль та перець до смаку.

Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.

Приготування

  1. Промиваємо курку та ретельно видаляємо всі кісточки.
  2. Шкіру зі стегон залишаємо – вона надасть ковбасі соковитості й багатшого смаку.
  3. Нарізаємо куряче м’ясо дрібними шматочками – приблизно до 2 сантиметрів.
  4. Часник подрібнюємо та додаємо до мʼяса.
  5. Також солимо, перчимо та додаємо спеції.
  6. Вмішуємо 2 ложки майонезу і залишаємо на 10 хвилин.
  7. Додаємо желатин і знову ретельно перемішуємо.
  8. Викладаємо частину підготовленого фаршу на харчову плівку, щільно загортаємо, формуючи ковбаску. Виходить приблизно 3 ковбаски.
  9. Кожну ковбаску додатково загортаємо у фольгу для запікання.
  10. Випікаємо при 180 градусах до 1 години.
  11. Охолоджуємо і залишаємо в холодильнику до святкування. 

Смачного!

Їх варто зберегти: 3 найпростіші салати з пекінської капусти