Домашня ковбаса лише за годину – це чудова пропозиція для тих, хто матиме чимало святкових клопотів. Не варто ускладнювати собі життя, краще приберегти сили на святкування або часу з рідними, розповідає 24 Канал.
Читайте також Ви захочете зʼїсти її негайно: рецепт сирної паски від Ярославського – вона довго буде вологою
Рецепт домашньої ковбаси
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 3 ковбаси
Інгредієнти:
– 900 грамів курячих стегенець без кісток;
– 1 пакетик желатину (15 грамів);
– 2 столові ложки легкого майонезу;
– часник, приправи, сіль та перець до смаку.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- Промиваємо курку та ретельно видаляємо всі кісточки.
- Шкіру зі стегон залишаємо – вона надасть ковбасі соковитості й багатшого смаку.
- Нарізаємо куряче м’ясо дрібними шматочками – приблизно до 2 сантиметрів.
- Часник подрібнюємо та додаємо до мʼяса.
- Також солимо, перчимо та додаємо спеції.
- Вмішуємо 2 ложки майонезу і залишаємо на 10 хвилин.
- Додаємо желатин і знову ретельно перемішуємо.
- Викладаємо частину підготовленого фаршу на харчову плівку, щільно загортаємо, формуючи ковбаску. Виходить приблизно 3 ковбаски.
- Кожну ковбаску додатково загортаємо у фольгу для запікання.
- Випікаємо при 180 градусах до 1 години.
- Охолоджуємо і залишаємо в холодильнику до святкування.
Смачного!
Їх варто зберегти: 3 найпростіші салати з пекінської капусти.