Мінімум зусиль, максимум задоволення: елементарний рецепт справжнього іспанського гаспачо
Джерело:
інстаграм Вадима БжезинськогоГаспачо — класичний холодний іспанський суп, що ідеально підходить для теплих днів. Поки ще триває спека, встигніть його приготувати.
На це піде зовсім мало часу. Гаспачо готується просто елементарнго.
Варто спробувати Соковита та нереально смачна: готуємо котлету по-міланськи
Гаспачо
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів томатів;
– 500 грамів болгарського перцю;
– 1 перець чилі;
– 2 зубчики часнику;
– 1 огірок;
– 1 фіолетова цибуля;
– 100 грамів сухарів панко або хліба без скоринки;
– 30 мілілітрів оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного соусу;
– 10 грамів базиліка;
– сушені томати, часник, базилік, сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати гаспачо: відео
Приготування:
- Томати наріжте на шматочки, а болгарський перець запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах та почистьте від шкірочки.
- Додайте подрібнений часник, очищений та нарізаний шматочками огірок, перець чилі, цибулю, спеції, сухарі чи хліб.
- Потім налийте оливкову олію та бальзамічний соус. Приправте сіллю та перцем і все ретельно перебийте блендером.
- Перетріть гаспачо через сито та додайте лід.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.