На це піде зовсім мало часу. Гаспачо готується просто елементарнго.
Варто спробувати Соковита та нереально смачна: готуємо котлету по-міланськи
Гаспачо
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів томатів;
– 500 грамів болгарського перцю;
– 1 перець чилі;
– 2 зубчики часнику;
– 1 огірок;
– 1 фіолетова цибуля;
– 100 грамів сухарів панко або хліба без скоринки;
– 30 мілілітрів оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного соусу;
– 10 грамів базиліка;
– сушені томати, часник, базилік, сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати гаспачо: відео
Приготування:
- Томати наріжте на шматочки, а болгарський перець запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах та почистьте від шкірочки.
- Додайте подрібнений часник, очищений та нарізаний шматочками огірок, перець чилі, цибулю, спеції, сухарі чи хліб.
- Потім налийте оливкову олію та бальзамічний соус. Приправте сіллю та перцем і все ретельно перебийте блендером.
- Перетріть гаспачо через сито та додайте лід.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.