Швидка кабачкова ікра: простий рецепт для смачної зими

22 вересня 2024, 15:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Кабачкова ікра – смачна закрутка, яка ідеально доповнить обід чи вечерю. Спробуйте приготувати її за цим простим рецептом.

Кабачкову ікру можна намастити на хліб чи подати до основної страви, інформує Shuba. Також вона може бути розкішним соусом.

Варто спробувати Як заквасити помідори: цікавий і дуже простий рецепт

Кабачкова ікра

  • Час: 2 години 20 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 3 кілограми кабачків;
– 1 кілограм цибулі;
– 1 кілограм моркви;
– 300 грамів томатного соусу;
– 300 грамів олії;
– 2 столові ложки цукру;
– 1,5 столової ложки солі.

Приготування:

  1. Помийте і почистьте кабачки та моркву. Якщо у вас кабачки з великим насінням, виріжте середину.
  2. Поріжте кабачки, моркву та цибулю на невеликі шматочки. Пропустіть через м'ясорубку або подрібніть у блендері. Перекладіть у каструлю з товстим дном, додайте олію та добре перемішайте.
  3. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину 20 хвилин. Додайте томатний соус, цукор, сіль та добре перемішайте. Тушкуйте ще 40 хвилин. Закрийте в стерилізовані банки та залиште до остигання.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як закрити на зиму фантастичний запечений перець від Володимира Ярославського.