Укр Рус
5 липня, 10:10
2

Делікатес, який доступний кожному: як швидко заготувати кабачкову ікру

Основні тези
  • Кабачкова ікра є легкою у приготуванні закускою, яка доповнить будь-яку трапезу.
  • Вона проста у приготуванні та потребує лише найпростіших інгредієнтів. 

Кабачкова ікра точно входить до переліку закусок, які повинні бути у кожній коморі. Вона легка у приготуванні та ідеально доповнить будь-яку трапезу.

У приготуванні кабачкової ікри немає нічого складного, а смак, який вона додає до трапези, завжди на найвищому рівні. Цих аргументів цілком достатньо для того, аби приділити трішки часу для заготівлі закуски на зиму. 24 Канал пропонує це зробити за рецептом порталу Woman Life

Цікаво Солодка та в міру пʼянка: рецепт вишнівки, яка зігріватиме осінню та літом

Рецепт кабачкової ікри на зиму

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти
– 3 кілограми кабачків;
– 1 кілограм моркви;
– 1 кілограм цибулі;
– 3 – 4 чайні ложки солі;
– 1/3 чайної ложки перцю;
– 4 столові ложки томатної пасти;
– 3 столові ложки оцту;
– олія. 

Приготування

  1. Кабачки очистіть від шкірки та наріжте на дрібні кубики.
  2. Моркву натріть на крупній тертці, а цибулю подрібніть невеликими шматочками. Обсмажте все разом на рослинній олії до м’якості.
  3. Після цього овочі перекладіть у глибоку каструлю. Поставте на плиту й тушкуйте близько 20 хвилин після закипання.
  4. Зніміть з вогню та подрібніть овочеву суміш блендером до однорідної консистенції.
  5. Додайте томатну пасту, сіль, чорний мелений перець та оцет. Добре все перемішайте й знову доведіть до кипіння. Варіть ще 20 хвилин на слабкому вогні.
  6. Готову ікру розкладіть у попередньо стерилізовані банки та закатайте кришками. 

Смачного!

Експеримент на вихідні: готуємо особливий шашлик з хека