Ідеальний гарнір на вечерю: готуємо розкішну картоплю чимічурі

20 серпня 2024, 18:54
Читать новость на русском

Картопля є чи не найкращим гарніром до м'яса та риби. Спробуйте приготувати її за новим рецептом.

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився секретом своєї улюбленої страви. Обов'язково спробуйте втілити цей елементарний рецепт в життя.

Буде смачно Січеники з риби: простий рецепт класики української кухні

Картопля чимічурі

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– 60 грамів петрушки;
– 60 грамів кінзи;
– 100 грамів томатів;
– 80 грамів червоної цибулі;
– зубчик часнику;
– сік половини лимона;
– 200 грамів оливкової олії;
– сіль та перець до смаку.

Дивіться, як приготувати картоплю чимічурі: відео

Приготування:

  1. Наріжте сиру картоплю, відваріть її та просушіть.
  2. Змішайте подрібнену петрушку, кінзу, томати, цибулю, часник, сік лимону, оливкову олію та спеції.
  3. Змішайте картопельку із заправкою та подавайте.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.