Класика по-новому: як приготувати котлети по-київськи з фаршу – смачно і легко

29 жовтня 2024, 23:52
Читать новость на русском

Джерело:

Prostoway

Котлети по-київськи – класика української кухні. Їх люблять і дорослі, і діти. Дізнайтеся про дуже смачний та простий спосіб їх приготування.

Якщо вам хочеться нового смаку звичних страв, спробуйте приготувати котлети по-київськи з додаванням фаршу, інформує Prostoway. Вони виходять надзвичайно пухкими та соковитими.

Цікаво Картопля скибочками у духовці: простий рецепт з часником, який полюблять усі

Котлети по-київськи з фаршу

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм курячого філе;
– 4 яйця;
– 200 грамів масла;
– 1 пучок зелені;
– 1 столова ложка солі;
– перець – до смаку;
– борошно для панірування;
– панірувальні сухарі;
– 500 – 700 мілілітрів олії для фритюру.

Приготування:

  1. Улюблену зелень подрібніть ножем.
  2. Масло зазделегідь вийміть з холодильника та розімніть виделкою та з'єднайте з зеленню.
  3. Загорніть у пакет або харчову плівку та поставте в морозилку, мінімум на 20 хвилин.
  4. З'єднайте яйце, сіль, перець та фарш. Все добре вимішайте.
  5. Масло дістаньте з морозилки й розділіть його на 12 однакових шматочків.
  6. У миску влийте 50 мілілітрів води та 3 яйця, збийте вилкою до однорідності.
  7. Сформуйте мокрими руками котлети, всередину покладіть масло, та щільно загорніть.
  8. Обмокніть котлети у борошно, потім у яйце та в панірувальні сухарі.
  9. Обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді з усіх боків по 7 хвилин.
  10. Викладіть на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.
  11. Потім викладіть на деко й поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Така смакота, що пальчики оближеш: як приготувати соковиті відбивні.