Картопля з ароматом свіжого кропу та легким пряним присмаком спецій, виходить хрусткою зовні й ніжною всередині, інформує fajne gotowanie. Вона чудово поєднується з м'ясом, овочами або ж може стати самостійною закускою.

Не пропустіть Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет

Картопля скибочками з часником

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 12 середніх картоплин;
– 1 пучок свіжого кропу (20 грамів);
– 5 столових ложок олії (50 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, солодкий перець, гострий перець, часник – до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю почистіть і наріжте кружальцями.
  2. На сковороді розігрійте олію.
  3. Додайте продавлений часник і злегка обсмажте.
  4. Далі покладіть нарізану картоплю, приправте сіллю, перцем, солодким і гострим перцем.
  5. Смажте 5 – 6 хвилин.
  6. Перекладіть картоплю на деко, застелене папером для випікання.
  7. Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 15 – 20 хвилин.
  8. Подрібніть кріп і посипте готову страву.
  9. Подавайте на великій тарілці.

Як приготувати курячі сердечка: простий рецепт.