Картопля з ароматом свіжого кропу та легким пряним присмаком спецій, виходить хрусткою зовні й ніжною всередині, інформує fajne gotowanie. Вона чудово поєднується з м'ясом, овочами або ж може стати самостійною закускою.
Не пропустіть Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет
Картопля скибочками з часником
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 12 середніх картоплин;
– 1 пучок свіжого кропу (20 грамів);
– 5 столових ложок олії (50 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, солодкий перець, гострий перець, часник – до смаку.
Приготування:
- Картоплю почистіть і наріжте кружальцями.
- На сковороді розігрійте олію.
- Додайте продавлений часник і злегка обсмажте.
- Далі покладіть нарізану картоплю, приправте сіллю, перцем, солодким і гострим перцем.
- Смажте 5 – 6 хвилин.
- Перекладіть картоплю на деко, застелене папером для випікання.
- Запікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 15 – 20 хвилин.
- Подрібніть кріп і посипте готову страву.
- Подавайте на великій тарілці.
Як приготувати курячі сердечка: простий рецепт.