Гуляш із курячих сердечок з грибами – це те, що сподобається всім, інформує Fajne gotowanie. Все завдяки густому та дуже ароматному соусу.

Цікаво Він здивує всіх: відеорецепт "Неп'яної вишні" від Лілії Цвіт – ідеальний пляцок на свята

Гуляш з курячими серцями та грибами

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів сердець птиці;
– 100 грамів цибулі;
– 50 грамів вершкового масла;
– 15 грамів пшеничного борошна;
– 90 грамів моркви;
– 230 грамів червоного перцю;
– 130 грамів печериць;
– спеції: сіль, перець, майоран, солодкий перець, гострий перець, мелений часник – до смаку.

Приготування:

  1. Сердечка ретельно почистіть, наріжте на шматочки та промийте.
  2. У каструлі розтопіть масло і обсмажте сердечка.
  3. Залийте їх 650 мілілітрів води та варіть протягом години.
  4. На сковороді розігрійте масло, що залишилося, і обсмажте нарізані моркву і гриби, нарізані кубиками цибулю і перець.
  5. Додайте овочі до киплячих сердечок.
  6. Додайте спеції та перемішайте.
  7. Варіть до м’якості м’яса та овочів.
  8. Подавайте разом із неймовірним соусом.

Дізнайтеся деталі: як смажити м'ясо без бризок.