Традиційна паніровка для свинячих відбивних складається всього з трьох інгредієнтів: борошна, панірувальних сухарів і яєць, інформує Pysznosci. Не всі знають цей секрет, але існує чудова альтернатива.

До теми Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах

Свинячі відбивні у вівсянці

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 свинячі відбивні;
– приблизно 1 склянка ніжних вівсяних пластівців;
– 3 яйця;
– сіль і перець – до смаку;
– олія для смаження.

Приготування:

  1. Злегка відбийте котлети та посипте на кожну сіль і перець.
  2. Обмажте м’ясо у збитому яйці, а потім у вівсяних пластівцях.
  3. Досмажте відбивні на сильно розігрітій олії з усіх боків до золотистої скоринки.

Консервація на зиму: як приготувати квашену капусту.