Укр Рус
25 лютого, 10:55
1

Більше не буде кляксою: як надати яєчні бажану форму за допомогою огірка – лайфхак року

Основні тези
  • Використання половини огірка дозволяє надати яєчні бажаної форми при смаженні.
  • Огірок не замінює олію, але допомагає уникнути розтікання яєць на сковорідці.

Цей цікавий секрет точно вартує вашої уваги. Завдяки йому ви зможете надавати яєчні будь-якої бажаної форми.

Наступного разу, коли ви будете готувати яєчню, обов'язково скористайтеся цим секретом. Він дозволить надати яйцю бажаної естетичної форми, розповідає 24 Канал.

Цікаво Так снідали предки: як швидко приготувати ліниві вареники і як страва називалася раніше

Надаємо яєчні форми 

Не обов'язково мати вдома спеціальні формочки, щоб яйця при смаженні не розтікалися некрасивою плямою. Є куди простіший спосіб, і для нього потрібен звичайний свіжий огірок. 

Форма має значення / Фото Pixabay 

Розріжте огірок навпіл та "намалюйте" ним бажану форму для яйця на сковорідці. Виглядатиме дивно, але цей простий спосіб творить справжню магію. 

Варто знати, що огірок не замінить олії, а просто надасть яєчні бажаної форми. Однак якщо ви маєте сковорідку з антипригарним покриттям, то олія і взагалі не потрібна. 

Смакуватиме як делікатес: як смачно замаринувати оселедець.