Наступного разу, коли ви будете готувати яєчню, обов'язково скористайтеся цим секретом. Він дозволить надати яйцю бажаної естетичної форми, розповідає 24 Канал.

Цікаво Так снідали предки: як швидко приготувати ліниві вареники і як страва називалася раніше

Надаємо яєчні форми

Не обов'язково мати вдома спеціальні формочки, щоб яйця при смаженні не розтікалися некрасивою плямою. Є куди простіший спосіб, і для нього потрібен звичайний свіжий огірок.

Форма має значення / Фото Pixabay

Розріжте огірок навпіл та "намалюйте" ним бажану форму для яйця на сковорідці. Виглядатиме дивно, але цей простий спосіб творить справжню магію.

Варто знати, що огірок не замінить олії, а просто надасть яєчні бажаної форми. Однак якщо ви маєте сковорідку з антипригарним покриттям, то олія і взагалі не потрібна.

Смакуватиме як делікатес: як смачно замаринувати оселедець.