Коли часу обмаль, але смачненького хочеться: рецепт "найлінивіших" пампухів
24 грудня 2024,
14:04
Читать новость на русском
Пампухи – невіддільна частина святкового столу на Різдво. І хоч приготування цього улюбленого смаколика може вимагати чималих витрат часу та зусиль, існує кілька хитрощів. Їх використовують господині, щоб спростити цей процес.
Розгляньте "ліниві" пампухи для швидкого та смачного результату. Ці пончики є ідеальним доповненням і чудово поєднуються з улюбленими джемами або шоколадом, передає 24 Канал з посиланням на Cookorama.
Читайте також Таких смачних ви ще куштували: рецепт пончиків з шоколадною начинкою
"Ліниві" пампухи
- Час: 50 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 2 столові ложки цукру;
– 1 склянка кефіру;
– 3 склянки борошна;
– 1,5 чайної ложки розпушувача.
Приготування:
- Яйця збийте з цукром. Влийте в масу кефір, перемішайте.
- Тепер помалу всипте просіяне борошно з розпушувачем. Добре перемішайте і залиште на 30 хвилин, щоб тісто підросло.
- Тоді візьміть ложку, вмочіть в олію і сформуйте кульки з тіста. Кидайте їх в киплячу олію. Також можна одразу з ложки кидати у каструлю з олією, але тоді за формою вони будуть різні.
- Готові пампухи покладіть на тарілку з серветкою, яка вбере зайву олію. Охолоджені пампухи посипте пудрою.
Готово!
А ви знаєте: як зробити, щоб із пампухів не витікала ягідна начинка.