Якщо шашлик набрид: готуємо соковитий люля-кебаб на грилі
23 серпня 2024,
20:33
Читать новость на русском
Джерело:
Микола ЛюлькоЛюля-кебаб – ідеальна заміна шашлику. Ця ситна та ароматна страва дуже популярна в турецькій і кавказькій кухнях.
Зазвичай люля-кебаб подають на лаваші з великою кількістю нарізаних свіжих овочів та спецій. Його дуже зручно їсти на природі.
Читайте також Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги
Люля-кебаб
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
– 500 грамів яловичини;
– 200 грамів свинини;
– 150 грамів курячого стегна;
– 150 грамів сала без шкіри;
– 150 грамів ріпчастої цибулі;
– 12 грамів солі;
– кінза, часник, хмелі-сунелі, суха червона аджика до смаку.
Приготування:
- М'ясо яловичини, свинини, курятини та сало перекрутіть на м'ясорубці.
- Додайте дрібно нарізану ріпчасту цибулю, спеції, подрібнену кінзу та перемішайте.
- Сформуйте з готової м'ясної маси невеликі ковбаски.
- Обсмажуйте люля-кебаб на грилі до готовності. Також його можна готувати на звичайній пательні.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.