Якщо шашлик набрид: готуємо соковитий люля-кебаб на грилі

23 серпня 2024, 20:33
Читать новость на русском

Джерело:

Микола Люлько

Люля-кебаб – ідеальна заміна шашлику. Ця ситна та ароматна страва дуже популярна в турецькій і кавказькій кухнях.

Зазвичай люля-кебаб подають на лаваші з великою кількістю нарізаних свіжих овочів та спецій. Його дуже зручно їсти на природі.

Читайте також Секрет, який знають одиниці: як запекти найсоковитішу буженину без фольги

Люля-кебаб

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів яловичини;
– 200 грамів свинини;
– 150 грамів курячого стегна;
– 150 грамів сала без шкіри;
– 150 грамів ріпчастої цибулі;
– 12 грамів солі;
– кінза, часник, хмелі-сунелі, суха червона аджика до смаку.

Приготування:

  1. М'ясо яловичини, свинини, курятини та сало перекрутіть на м'ясорубці.
  2. Додайте дрібно нарізану ріпчасту цибулю, спеції, подрібнену кінзу та перемішайте.
  3. Сформуйте з готової м'ясної маси невеликі ковбаски.
  4. Обсмажуйте люля-кебаб на грилі до готовності. Також його можна готувати на звичайній пательні.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.