З цим маринадом навіть тверде м'ясо стане м'яким і танутиме в роті
19 листопада 2024,
12:45
Читать новость на русском
Унікальний маринад підсилює ніжність м'яса, дозволяючи йому практично танути в роті і розпадатися на ніжні волокна. Ця страва, що вирізняється своєю простотою, доступна для кулінарів будь-якого рівня підготовки.
Важливо лиш обрати правильний маринад. І 24 Канал з посиланням на Daily News пропонує спосіб маринування м'яса, який стане вашим фаворитом.
Цікаво Чи потрібно мити м'ясо перед приготуванням: є відповідь
Молочний маринад для м'яса
- Час: 15 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– дві склянки молока (3,2%)
– кілька зубків часнику
– 4 столові ложки цукру
– сіль та перець – до смаку
Приготування:
- В молоко додайте цукор, сіль та чорний мелений перець. Закип'ятіть та охолодіть.
- Наріжте м'ясо на шматки, натріть сіллю, часником, а потім залийте охолодженим кип'яченим молоком з розчиненим цукром.
- Залиште м'ясо маринуватися протягом 3 годин.
Молочний маринад, яке зробить ваше м'ясо особливо м'яким готовий!
Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як смачно потушкувати опеньки в сметані – вони чудово підійдуть до м'яса.