Без молока та яєць: готуємо оригінальні марокканські млинці з солодкою начинкою

7 грудня 2024, 12:41
Читать новость на русском

Марокканські млинці, відомі своїм характерним зовнішнім виглядом, мають тисячі дірочок по всій поверхні. Ця унікальна текстура робить їх ідеальними для вбирання соусів, меду чи джему. Вони однаково смакують як з солодкими, так і з солоними начинками.

Ці млинці ще й стануть ідеальною стравою під час посту, адже приготувати їх можна без молока та яєць. Рецептом марокканських млинців з наповнювачем ділиться 24 Канал.

Читайте також Штолен без дріжджів: готуємо неймовірну випічку до Різдва – гості будуть підкорені

Марокканські млинці з наповнювачем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: приблизно 15

Інгредієнти:
– 250 грамів манки;
– 30 грамів борошна;
– 10 грамів какао;
– 3 столові ложки цукру;
– 1/4 чайної ложки солі;
– 5 грамів сухих дріжджів;
– 10 грамів розпушувача;
– 500 мілілітрів теплої води;
– начинка наповнювача абрикос та вишня.

Приготування:

  1. З'єднайте всі сухі інгредієнти та добре перемішайте. Далі влийте воду та пробийте блендером 2 хвилини. Накрийте рушником і залиште на 15 хв️илин.
     
  2. Смажте млинці на сухій сковороді на маленькому вогні лише з однієї сторони. Робіть це 2 – 3 хвилини – бульки, що утворилися, мають лопнути і верх млинця стати сухим.
     
  3. Тоді на теплі млинці викладіть начинку та зліпіть ніби вареники.

Смачного! 

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і торт "Золотий ключик".