Ці млинці ще й стануть ідеальною стравою під час посту, адже приготувати їх можна без молока та яєць. Рецептом марокканських млинців з наповнювачем ділиться 24 Канал.

Читайте також Штолен без дріжджів: готуємо неймовірну випічку до Різдва – гості будуть підкорені

Марокканські млинці з наповнювачем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: приблизно 15

Інгредієнти:
– 250 грамів манки;
– 30 грамів борошна;
– 10 грамів какао;
– 3 столові ложки цукру;
– 1/4 чайної ложки солі;
– 5 грамів сухих дріжджів;
– 10 грамів розпушувача;
– 500 мілілітрів теплої води;
– начинка наповнювача абрикос та вишня.

Приготування:

  1. З'єднайте всі сухі інгредієнти та добре перемішайте. Далі влийте воду та пробийте блендером 2 хвилини. Накрийте рушником і залиште на 15 хв️илин.
  2. Смажте млинці на сухій сковороді на маленькому вогні лише з однієї сторони. Робіть це 2 – 3 хвилини – бульки, що утворилися, мають лопнути і верх млинця стати сухим.
  3. Тоді на теплі млинці викладіть начинку та зліпіть ніби вареники.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і торт "Золотий ключик".