Мімоза по-новому: як зробити салат дитинства ще смачнішим
17 серпня 2024,
17:44
Читать новость на русском
Джерело:
ObozrevatelЗа десятки років Мімоза не втратила своєї популярності. Щоб відійти від класичного рецепта салату, радимо спробувати його оновлену версію.
Мімозу можна подавати й до святкового, і до буденного столу. Вам точно сподобається кінцевий варіант страви.
Читайте також Одеська ікра з баклажанів: така смачна, що можна з'їсти всю одразу – перевірений рецепт
Рецепт салату Мімоза
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
– 3 – 4 запечені картоплини;
– 3 курячі яйця;
– салат айсберг до смаку;
– 400 грамів риби гарячого копчення;
– 200 грамів твердого сиру;
– майонез до смаку;
– 2 столові ложки солодкого соусу чилі.
Приготування:
- Заздалегідь запечену картоплю, відварені яйця та твердий сир натріть на грубій тертці.
- Копчену рибу розберіть та розділіть руками на волокна. Не забудьте видалити кісточки.
- Для соусу змішайте майонез та солодкий чилі.
- Сформуйте салат за допомогою кільця: викладіть шарами картоплю, рибу, порізаний айсберг, терті яйця та сир. Кожен шар змащуйте соусом.
- Залиште салат у кільці на годину, аби він просочився.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.