Цей секрет мало хто знає: навіщо кулінари додають цукор при варінні картоплі
Джерело:
Ukr.MediaВарена картопля не виглядає складною стравою навіть для новачків. Але особливо смачною вона виходить лише у досвідчених кулінарів.
Навіть найменші нюанси можуть вплинути на смак картоплі, розповідає Ukr.Media. Тому важливо знати цікаві лайфхаки з її приготування, і один з них стосується цукру.
До речі Це вплине на смак та користь продукту: як треба варити картоплю – з кришкою чи без
Навіщо додавати цукор при варінні картоплі
Достатньо додати зовсім трішки цукру, щоб смак старої картоплі був куди кращим. Вводити його у воду потрібно одразу після закипання.
Гарнір, який обожнюють усі / Фото Unsplash
Що стосується кількості, достатньо буде однієї-двох чайних ложок. Також гарною ідеєю буде додати разом з цукром ложку лимонного соку. Завдяки цьому вона не потемніє та матиме гарний колір.
Кулінари також рекомендують класти картоплю не в холодну, а киплячу воду, щоб зберегти якомога більше її корисних властивостей.
Ідеальний рецепт: як перетворити печінку на шедевр.