Феєричний вигляд та неповторний смак: рецепт салату з авокадо та фети на свято та щодень

11 листопада 2024, 22:21
Читать новость на русском

Салат з авокадо та фетою – чудова ідея для сімейної вечері чи свята. Він простий у приготуванні, а його смак ніколи нікого не залишає байдужим.

Усі, хто бодай раз спробували цей рецепт, регулярно до нього повертаються! 24 Канал ділиться вишуканим салатом з посиланням на Fajne gotowanie.

Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Салат з авокадо

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 авокадо;
– 100 грамів сиру фета;
– 1 помідор;
– половина цибулини;
– 10 грамів петрушки;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– спеції: сіль, перець, гранульований часник – до смаку.

Приготування:

  1. Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку, зніміть шкірку і наріжте кубиками.
  2. Наріжте кубиками сир фета, помідор і цибулю, а петрушку дрібно порубайте.
  3. Складіть всі інгредієнти в миску. Додайте оливкову олію та спеції. Все ретельно перемішайте та подавайте до столу.

Це така смакота: як приготувати особливий салат