Ідеальні новорічні брускети: цього разу рецепт з вишуканими креветками й крем-сиром
Вже за два тижні багато хто намагатиметься знайти унікальні рецепти для своїх святкових трапез. Щоб полегшити стрес, варто готуватися заздалегідь. Один з найяскравіших варіантів – смачна брускета з креветками та вершковим сиром, яка ідеально підійде для будь-якого святкового столу.
Хрусткий багет, ніжний крем-сир і соковиті креветки – ця комбінація підкорить навіть найвибагливіших гурманів. Рецептом новорічних брускет ділиться 24 Канал з посиланням на інстаграм фудблогерки @yanni.cooking.
Читайте також Підготуйтеся до Нового року вже: 4 смачні салати, які обов'язково мають бути на столі
Брускети з креветками
- Час: 25 хвилин
- Порції: 6
Інгредієнти:
– свіжий багет;
– 12 креветок;
– 1 спіле авокадо;
– крем-сир вершковий;
– 50 грамів вершкового масла;
– сухий часник, сіль і перець – до смаку;
– лимонний сік
– 10 чері;
– рукола для прикраси;
– оливкова олія.
З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички "Сніжний краб" зроблять навіть звичний салат особливим.
Як приготувати брускети: дивіться відео
Приготування:
Обсмажте креветки до золотистого кольору на вершковому маслі з додаванням сухого часнику.
Легко підсушіть багет у духовці або тостері, щоб шматочки стали хрусткими. Збризніть їх оливковою олією.
У мисці змішайте спіле авокадо, крем-сир, лимонний сік, дрібку солі та перцю. Розімніть виделкою до однорідної, кремової текстури.
Тепер щедрим шаром нанесіть намазку на шматочки багета. Зверху викладіть обсмажені креветки, половинки помідорів чері й завершіть композицію руколою. За бажанням можна полити брускети бальзамічним соусом.
Смачного!
Сподобався рецепт? Ось ще одні святкові брускети – з хамоном, камамбером та вишневим джемом.