Для любителів Шуби та форшмаку: готуємо фантастичне оселедцеве масло

5 вересня 2024, 16:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

У магазинах є багато рибних намазок. Проте домашня вийде і смачнішою, і кориснішою.

Така намазка готується елементарно. Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти.

Варто спробувати Смакує на мільйон, а коштує копійки: готуємо бабагануш з баклажанів

Оселедцеве масло

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 200 грамів масла;
– 2 філе оселедця;
– 1 яблуко;
– 1 цибуля;
– 40 грамів хліба;
– 40 грамів молока;
– сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю та яблуко почистьте і поріжте. Хліб замочіть в молоці.
  2. Підготовлені продукти та філе оселедця без кісточок подрібніть у блендері.
  3. Змішайте суміш з розм'якшеним вершковим маслом, додайте перець і сіль.
  4. Вимішайте до утворення пишної маси та поставте в холодильник на годину.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати ідеальні чебуреки.