Для любителів Шуби та форшмаку: готуємо фантастичне оселедцеве масло
5 вересня 2024,
16:59
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaУ магазинах є багато рибних намазок. Проте домашня вийде і смачнішою, і кориснішою.
Така намазка готується елементарно. Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти.
Варто спробувати Смакує на мільйон, а коштує копійки: готуємо бабагануш з баклажанів
Оселедцеве масло
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 200 грамів масла;
– 2 філе оселедця;
– 1 яблуко;
– 1 цибуля;
– 40 грамів хліба;
– 40 грамів молока;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Цибулю та яблуко почистьте і поріжте. Хліб замочіть в молоці.
- Підготовлені продукти та філе оселедця без кісточок подрібніть у блендері.
- Змішайте суміш з розм'якшеним вершковим маслом, додайте перець і сіль.
- Вимішайте до утворення пишної маси та поставте в холодильник на годину.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати ідеальні чебуреки.