Укр Рус
11 травня, 23:10
1

Зайва турбота чи ідеальний результат: чи потрібно обвалювати котлети у борошні

Основні тези
  • Обвалювання котлет у борошні додає хрустку скоринку, зберігає соки і захищає від пригорання.
  • Цей крок також допомагає зберегти чистоту плити під час приготування.
Чи треба обвалювати котлети у борошні Чи треба обвалювати котлети у борошні

Соковиті котлети з хрусткою скоринкою – це ідеальне доповнення будь-якої трапези. І зробити їх неповторними допоможе один простий крок.

Часто господині сперечаються щодо того, чи потрібно обвалювати котлети у борошні. Навіщо вдаватися до такого кроку і що він забезпечить – розповідає 24 Канал.

Читайте також Готуйте одразу подвійну порцію: улюблені українські палюшки – смак, що пройшов крізь історію

Що дає обвалювання котлет у борошні 

Якщо ви збираєтеся смажити котлети на пательні, то обвалювання їх у борошні майже обов'язкове. Принаймні, цей простий крок дасть вашій страві дуже багато переваг. 

Соковита насолода / Фото Freepik 

По-перше, ви отримаєте смачну хрустку скоринку. Це справжня візитівка котлет, яка точно додасть вашій страві привабливості та смаку. 

Окрім того, це дозволить зберегти всі соки в страві. Котлетка вийде ніжною та м'якою всередині, тож її смак буде просто незабутнім. 

Ще один "бонус" – борошно захистить котлети від пригорання. А жир не буде так розприскуватися при контакті з соком, тому ваша плита та робоча поверхня залишаться чистими. 

Маленькі секрети, які відділяють від шедевра: як правильно смажити рибу