Малосольні помідори, які сподобаються абсолютно всім: швидкий рецепт – 2 дні і можна їсти

25 вересня 2024, 13:53
Читать новость на русском

Малосольні помідори – це проста у приготуванні консервація, яка завжди смачно доповнює будь-яку страву. Цим делікатесом можна насолоджуватися цілий рік, що робить його ідеальним варіантом не лише у зимові місяці.

Кухарка Ольга Рябенко показала своїм підписникам, як швидко приготувати смачні малосольні помідори, які сподобаються всім. Спробуйте й ви цей нашумілий рецепт, результат якого можна оцінити вже за 2 доби.

Цікаво Заморожені томати на зиму, які не відрізниш від свіжих: цю хитрість має знати кожна господиня

Рецепт малосольних помідорів

  • Час: приготування – 10 хвилин, результат – 2 доби
  • Порція: на 1 кілограм

Інгредієнти:
– помідори невеликі – 1 кілограм;
– кріп;
– часник – 2 головки;
– газована вода – 2 літри;
– сіль – 6 столових ложок;
– цукор – 2 столових ложок.

Як зробити такі малосольні помідорки: дивіться відео

Приготування:

  1. Помідори помийте та глибоко проколіть виделкою.
     
  2. На дно банки викладіть кріп, часник і частину помідорів. Знову кріп, часник і помідори, поки не заповните банку.
     
  3. Всипте сіль та цукор. На 1 літр води 3 столових ложки солі. Залийте все газованою водою та закрийте посуд кришкою.
     
  4. Поставте в холодильник або залиште в кімнатній температурі на 2 доби. За декілька днів їх вже можна куштувати!

Більше ніякого окропу: лайфхак, який дозволяє легко і швидко почистити помідори від шкірки.