Укр Рус
2 квітня, 08:33
1

Кращий за всі магазинні намазки: готуємо домашній плавлений сир з Ектором

Готуємо плавлений сир з Ектором Готуємо плавлений сир з Ектором

Плавлений сир – найкраще доповнення до швидкого перекусу. А особливо, коли він приготований своїми руками за рецептом популярного кулінара.

Перекус може бути не лише швидким та смачним, а й креативним. 24 Канал пропонує надати будням нових відтінків з домашнім плавленим сиром, рецептом якого популярний Ектор поділився у своєму інстаграмі

До речі Буде танути у роті: скільки потрібно варити печінку – пояснення для кожного виду

Рецепт домашнього плавленого сиру 

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти
– 350 грамів кисломолочного сиру;
– 100 грамів вершкового масла;
– 1 яйце;
– дрібка солі;
– 1/3 чайної ложки лимонної кислоти. 

Приготування

  1. Збийте блендером сир, яйце, вершкове масло, дрібку солі та лимонну кислоту до однорідної маси, потім перекладіть у каструлю і варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, до кремоподібної консистенції.
  2. За потреби додайте сметану.
  3. Розділіть масу на дві частини, в одну додайте зелень і цедру лимона, в іншу – смажені гриби та сушений часник.
  4. Покладіть у форму та охолодіть. 
  5. Подавайте з улюбленим хлібом. 

Смачного!

Свіжість, яка надихає: канапки з фетою та помідорами.