12 червня,
19:40
Сир тягнеться – не розірвати: рецепт знаменитих сирних паличок
Основні тези
- Сирні палички є легкою для приготування закускою, що підходить для будь-якої події.
- Основні інгредієнти включають яйця, холодну воду, борошно, сіль, твердий сир, панірувальні сухарі та рослинну олію.
Сирні палички – це закуска, яка актуальна завжди та всюди. Готувати її легко, а з улюбленим соусом вона смакуватиме просто неперевершено.
Сирні палички на столі – це завжди маленьке свято для всієї сімʼї. Скільки б ви їх не зробили, на потім завжди нічого не залишається. 24 Канал пропонує приготувати улюблену закуску за рецептом порталу Cookorama.
Цікаво Так кабачки ви ще не подавали: апетитна та ситна намазка – рідні не вгадають, з чого вона
Рецепт сирних паличок
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 5
Інгредієнти:
– 5 яєць
– 100 мілілітрів холодної води;
– 1 столова ложка борошна;
– дрібка солі;
– 400 грамів твердого сиру;
– 100 грамів панірувальних сухарів;
– 500 мілілітрів рослинної олії.
Приготування:
- Сир нарізати рівними смужками однакової довжини.
- Підготуйте кляр, змішавши яйця з водою, сіллю та борошном до однорідної консистенції.
- Кожен шматочок сиру обваляйте в панірувальних сухарях, занурте в кляр, а потім знову обкачайте в сухарях.
- Обсмажуйте в гарячій олії приблизно 30 секунд, до апетитної скоринки.
Смачного!
Ідеальний вибір у спеку: швидкий лимонад з полуниці.