Полуничний лимонад поверне бадьорість навіть у найбільшу спеку. Найкраще використати свіжу ягоду, щоб отримати максимальну користь від напою. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "На пенсії".
Не пропустіть Не треба ні духовки, ні желатину: лимонний десерт за 10 хвилин – відкриття цього літа
Рецепт лимонаду з полуниці
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 1 літр
Інгредієнти:
– 1 літр води;
– 200 грамів полуниці;
– 1 лимон;
– кілька гілочок базиліку;
– цукор до смаку.
Приготування:
- Лимон обдайте окропом – це допоможе прибрати гіркоту.
- Полуницю ретельно промийте, видаліть хвостики та плодоніжки.
- Додайте до ягід цукор і перетворіть усе на пюре за допомогою блендера або розімніть виделкою.
- Базилік дрібно наріжте і змішайте з полуничною масою.
- Отриману суміш розведіть водою і залиште на деякий час для настоювання.
- З лимона зніміть цедру.
- Половину цитруса наріжте кружечками, а з іншої частини витисніть сік і додайте його до напою.
- Процідіть суміш через сито.
- У посудину для подачі покладіть трохи базиліку, часточку лимона та кілька кубиків льоду.
Смачного!
Він дуже смачний: одеський торт, який підкорить всю Україну.