Салат з чипсами: рецепт, який урізноманітнить ваше святкове меню

15 грудня 2024, 16:31
Читать новость на русском

У кулінарних колах давно з'явився тренд, коли чипси доповнюють різноманітні страви з куркою, ковбасою, крабовими паличками, корейською морквою та грибами. Привабливий смак зробив їх улюбленим інгредієнтом салатів, що підкорює смаки як дорослих, так і дітей.

Такі салати варто подавати до столу одразу, щоб чипси не встигли розм'якнути та залишилися хрусткими. Рецептом салату з шинки та чипсів ділиться 24 Канал.

Читайте також Ще один святковий рецепт: здивуйте всіх оригінальним салатом "Різдвяне диво"

Салат з чипсами

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти:
– 300 грамів шинки;
– 200 грамів твердого сиру;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 1 пачка чипсів;
– 1/2 фіолетової цибулі;
– 4 солодкі перці капі або 2 болгарських перці;
– 200 грамів майонезу.

Приготування:

  1. Наріжте шинку, перці, цибулю та твердий сир середніми кубиками. Змішайте їх в глибокій салатниці.
     
  2. Злийте воду з консервованої кукурудзи та додайте її до решти інгредієнтів.
     
  3. Заправте салат майонезом та ретельно перемішайте.
     
  4. Якщо ви будете одразу подавати салат до столу – додайте чипси та перемішайте. Якщо ж готуєте завчасно – додайте їх перед подачею до столу, щоб вони не розм'якли.

Салат з чипсами готовий. Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і салат з печінки та маринованих огірків, який ідеально доповнить святкове меню.