Салат з чипсами: рецепт, який урізноманітнить ваше святкове меню
У кулінарних колах давно з'явився тренд, коли чипси доповнюють різноманітні страви з куркою, ковбасою, крабовими паличками, корейською морквою та грибами. Привабливий смак зробив їх улюбленим інгредієнтом салатів, що підкорює смаки як дорослих, так і дітей.
Такі салати варто подавати до столу одразу, щоб чипси не встигли розм'якнути та залишилися хрусткими. Рецептом салату з шинки та чипсів ділиться 24 Канал.
Читайте також Ще один святковий рецепт: здивуйте всіх оригінальним салатом "Різдвяне диво"
Салат з чипсами
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 300 грамів шинки;
– 200 грамів твердого сиру;
– 1 банка консервованої кукурудзи;
– 1 пачка чипсів;
– 1/2 фіолетової цибулі;
– 4 солодкі перці капі або 2 болгарських перці;
– 200 грамів майонезу.
Приготування:
- Наріжте шинку, перці, цибулю та твердий сир середніми кубиками. Змішайте їх в глибокій салатниці.
- Злийте воду з консервованої кукурудзи та додайте її до решти інгредієнтів.
- Заправте салат майонезом та ретельно перемішайте.
- Якщо ви будете одразу подавати салат до столу – додайте чипси та перемішайте. Якщо ж готуєте завчасно – додайте їх перед подачею до столу, щоб вони не розм'якли.
Салат з чипсами готовий. Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і салат з печінки та маринованих огірків, який ідеально доповнить святкове меню.