Такі салати варто подавати до столу одразу, щоб чипси не встигли розм'якнути та залишилися хрусткими. Рецептом салату з шинки та чипсів ділиться 24 Канал.

Читайте також Ще один святковий рецепт: здивуйте всіх оригінальним салатом "Різдвяне диво"

Салат з чипсами

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Приготування:

  1. Наріжте шинку, перці, цибулю та твердий сир середніми кубиками. Змішайте їх в глибокій салатниці.
  2. Злийте воду з консервованої кукурудзи та додайте її до решти інгредієнтів.
  3. Заправте салат майонезом та ретельно перемішайте.
  4. Якщо ви будете одразу подавати салат до столу – додайте чипси та перемішайте. Якщо ж готуєте завчасно – додайте їх перед подачею до столу, щоб вони не розм'якли.

Салат з чипсами готовий. Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і салат з печінки та маринованих огірків, який ідеально доповнить святкове меню.