Попри свою простоту та мінімальний перелік інгредієнтів, ця страва обіцяє насичений та ситний смак. А перевага у швидкості приготування. Рецептом салату з печінки та маринованих огірків ділиться 24 Канал з посиланням на Lady.

Читайте також Ще один святковий рецепт: здивуйте всіх оригінальним салатом "Різдвяне диво"

Салат з печінки та маринованих огірків

  • Час: 30 – 40 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 0,5 кілограма цибулі;
– 0,7 кілограма печінки;
– 0,5 кілограма маринованих огірків;
– сіль, перець – на смак;
– майонез – на смак.

Приготування:

  1. Печінку зачистьте від плівок та відправте варитися в підсоленій воді. Тим часом наріжте цибулю напівкільцями, а огірки соломкою.
  2. Овочі по черзі обсмажте та змішайте з печінкою, яку після відварювання нарізали невеликими шматочками.
  3. Тепер заправте все майонезом, додайте сіль та перець. За бажанням майонез можна змішати в пропорції 50/50 з натуральним йогуртом.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт ніжного печінкового торта.