Після роботи працювати не потрібно: готуємо найлегшу вечерю з усіх – ви закохаєтесь у заправку
- Салат з простих інгредієнтів є чудовою ідеєю для легкої вечері.
- Яйця, броколі та сир роблять його дуже ситним.
Легкий салат з простих інгредієнтів – чудова опція для смачної вечері після робочого дня. Пора насолоджуватися відпочинком!
Смачний та ситний салат допоможе набратися сил після важкого дня, не змушуючи довго стояти біля плити. Ви навіть можете зберегти рецепт до свята – він точно зникне зі столу першим, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Fajne gotowanie.
Читайте також За цим рецептом готує вся Європа: як закрити огірки по-польськи – рецепт на літрову банку
Чим ще смачно заправити салат?
Ви можете урізноманітнити смак інгредієнтів, скориставшись класичною французькою заправкою – олією з невеликою кількістю оцту. Вона смакуватиме ще краще, якщо додати дрібку кмину, розповідає портал Shuba.
Як приготувати ситний салат на вечерю?
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів броколі;
– половинка червоної цибулі;
– 3 яйця;
– 4 столові ложки консервованої цибулі;
– 150 мілілітрів натурального йогурту;
– 25 грамів майонезу;
– насіння соняшника;
– 60 грамів сиру фета;
– сіль, перець, лимонний сік, часник, кріп.
Приготування:
- Броколі розберіть на невеликі суцвіття. Відваріть капусту до м’якості, попередньо збризнувши її соком лимона.
- Яйця зваріть на круто.
- Зубчик часнику очистіть і пропустіть через прес.
- Змішайте його з йогуртом та майонезом, посоліть і додайте дрібно нарізаний кріп.
- Червону цибулю наріжте тоненькими півкільцями та з’єднайте з консервованою кукурудзою у великій мисці.
- Яйця очистіть і наріжте середніми кубиками, додайте їх до цибулі, кукурудзи та броколі.
- Залийте салат підготовленим соусом, приправте чорним перцем і ретельно перемішайте.
- На сухій сковороді підрум’яньте соняшникове насіння.
- Готову страву посипте насінням і подрібненим сиром.
Смачного!
Який ще салат варто спробувати?
Вам сподобається новий оригінальний салат з крабовими паличками.
Всього з 20 хвилин на вашому столі буде святкова страва, яку захочеться готувати якомога частіше.