Укр Рус
18 квітня, 22:24
1

Недарма його назвали "Премія": рецепт особливого салату на Великдень

На великодньому столі неодмінно буде багато страв, але яке ж святкування без яскравих салатів? Не турбуйтеся про час – фантастичну страву можна подати до столу за лічені хвилини.

Цей салат одразу помічають, а зникає зі столу він "на Ура". 24 Канал пропонує переконатися в цьому з рецептом порталу "Господинька".

До теми З нею завжди ідеальний результат: готуємо великодню паску з Лілією Цвіт

Рецепт салату "Премія"

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 350 грамів курячого філе;
– 1 пекінська капуста;
– 2 огірки;
– 2 помідори;
– 100 грамів корейської моркви;
– 1 лист лаваша;
– 1 столова ложка французької гірчиці;
– 1 столова ложка сметани;
– 1 столова ложка майонезу;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Філе нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо. 
  2. Шаткуємо капусту, огірки нарізаємо соломкою, все разом кладемо у глибоку миску.
  3. Помідори нарізаємо кубиками, моркву нарізаємо дрібніше. 
  4. Нарізаємо лаваш квадратиками, все разом перемішуємо. 
  5. Заправляємо майонезом, сметаною та добре перемішуємо.

Смачного!

Найпростіший варіант: як приготувати паску бріош