Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах
Джерело:
"Добрі новини"Кулінарні секрети дозволяють подавати до столу довершені страви. І кожен з них може стати справжнім відкриттям, яким би великим не був ваш кулінарний досвід.
"Базові" рецепти котлет доволі прості. Однак в них часто вказують два популярні інгредієнти, додавання яких у страву може негативно вплинути на результат, повідомляє портал "Добрі новини".
Читайте також Жовтки будуть жовтогарячими, як на картинках: хитрощі варіння яєць
Які продукти не варто додавати у фарш до котлет
Звісно, насамперед мова йде про хліб. Його почали додавати до котлет з метою економії, але з ним фарш стає не таким соковитим. Якщо ви не переслідуєте потребу заощадити грошей, то від хліба краще відмовитися.
Соковитість – одна з головних переваг котлеток / Фото Pixabay
Ще один неочевидний інгредієнт, який забере в котлет соковитість – яйця. Річ у тому, що вони склеюють фарш, і через це страва може вийти сухою та щільною. Кулінари радять ризикнути та приготувати котлети без яєць.
Такі деруни подають в ресторанах: рецепт без борошна.