Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах

25 жовтня 2024, 20:44
Читать новость на русском

Джерело:

Добрі новини

Кулінарні секрети дозволяють подавати до столу довершені страви. І кожен з них може стати справжнім відкриттям, яким би великим не був ваш кулінарний досвід.

"Базові" рецепти котлет доволі прості. Однак в них часто вказують два популярні інгредієнти, додавання яких у страву може негативно вплинути на результат, повідомляє портал "Добрі новини"

Читайте також Жовтки будуть жовтогарячими, як на картинках: хитрощі варіння яєць

Які продукти не варто додавати у фарш до котлет 

Звісно, насамперед мова йде про хліб. Його почали додавати до котлет з метою економії, але з ним фарш стає не таким соковитим. Якщо ви не переслідуєте потребу заощадити грошей, то від хліба краще відмовитися.

Соковитість – одна з головних переваг котлеток / Фото Pixabay 

Ще один неочевидний інгредієнт, який забере в котлет соковитість – яйця. Річ у тому, що вони склеюють фарш, і через це страва може вийти сухою та щільною. Кулінари радять ризикнути та приготувати котлети без яєць. 

Такі деруни подають в ресторанах: рецепт без борошна.