Вигляд жовтків найкраще показує, чи підходили до варіння яєць відповідально. Аби уникнути неприємного враження, треба дотримуватися простого, але строгого алгоритму, розповідає Ukr.Media.
Читайте також Як уникнути розбризкування олії під час смаження: збережіть кухню та руки чистими
Як досягнути найкращого результату
Найперше треба звернути увагу на якість яєць. Якщо ви купуєте їх у магазині, то зверніть увагу на продукцію з маркуванням "C0".
Також яйця треба залити холодною водою, а вже після цього почати процес варіння. Таким чином вони зваряться поступово, що позитивно вплине не їхній вигляд.
Навіть прості процеси мають свої секрети / Фото Pixabay
У багатьох рецептах пише варити яйця строго 10 хвилин. Кращим рішенням буде зменшити вогонь після закипання або взагалі зняти яйця з вогню і залишити на 10 хвилин в окропі.
Одразу після приготування яєць важливо перекласти їх в холодну воду, щоб зупинити процес варіння. Коли ви їх почистите та нарізатимете, то колір та вигляд жовтка вас приємно здивує.
Це дуже просто: робимо "ліниві" хачапурі за кілька хвилин.